Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όλα άρχισαν όταν αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας της νύφης «έστησε» παπαράτσι φωτογραφίες του για τις οποίες 136.000 δολάρια, με την ετεροθαλή αδερφή της να παραδέχεται πως… ήταν δική της ιδέα, όχι για να εισπράξουν χρήματα, αλλά για να αποκαταστήσουν την εικόνα του 73χρονου, τον οποίο παλιότερα δημοσιεύματα παρουσίαζαν ως χοντρό και αλκοολικό.

Μετά το σούσουρο που προκλήθηκε, ο Thomas Markle δήλωσε πως δεν θα συνοδεύσει το Σάββατο την κόρη του στην εκκλησία, όπως είχε προγραμματιστεί, αποδίδοντας, ωστόσο, την απόφασή του στο ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η εν λόγω εξέλιξη έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα το ζευγάρι. «Η Meghan δεν ήθελε να συμβεί αυτό το πράγμα. Προφανώς ήθελε τον πατέρα της στο γάμο. Και το γεγονός ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν θα είναι στο γάμο, δεν είναι και ότι καλύτερο», αναφέρει πηγή στην Daily Mail, προσθέτοντας πως και ο πρίγκιπας δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση: «ο Harry αισθάνεται ένοχος ότι συνέβη κάτι κακό σε κάποιον που αγαπάει μόνο και μόνο επειδή έχει σχέση μαζί του. Είναι διαλυμένος. Αισθάνεται ότι προκαλεί προβλήματα. Θεωρεί ότι όποιος συνδέεται μαζί του πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα».

«Αυτή είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή για την κυρία Marle λίγες ημέρες πριν από το γάμο της. Η ίδια και ο πρίγκιπας ζητούν ξανά την κατανόηση και το σεβασμό απέναντι στον κύριο Markle σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», ανέφερε εκπρόσωπος του Παλατιού του Kensington, την ώρα που τα σενάρια για το ποιος θα συνοδεύσει τελικά την νύφη… δίνουν και παίρνουν!