Ο έρωτάς τους δυναμώνει όσο περνά ο καιρός και το Μάιο πρόκειται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz

Το Παλάτι του Kensington έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη φωτογράφηση του αρραβώνα τους. Συγκεκριμένα μέσα από τα social media είδαμε τρία πορτραίτα του ζευγαριού από την ημέρα του αρραβώνα τους.

«Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέλεξαν να εκδώσουν αυτό το επίσημο πορτραίτο για να υπογραμμίσουν τον αρραβώνα τους», αναφέρει η λεζάντα στις δύο πρώτες τρεις φωτογραφίες. Υπεύθυνος για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από τον φωτογράφο Alexi Lubomirski.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen to release this official portrait photograph to mark their engagement. The photograph was taken by photographer @alexilubomirski earlier this week at Frogmore House, Windsor.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Η τρίτη φωτογραφία αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τα υπέροχα σχόλια μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών του αρραβώνα του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Το ζευγάρι είναι ευγνώμον για τις θερμές και γενναιόδωρες ευχές που έχει λάβει αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Για να σας ευχαριστήσουν επέλεξαν να μοιραστούν και το παρακάτω στιγμιότυπο μαζί σας».

Δείτε την φωτογραφία.