Το χαμόγελο δεν λέει να φύγει από τα χείλη του Πρίγκιπα Harry! Ο ίδιος έγινε σήμερα το πρωί πατέρας, καθώς η Meghan Markle γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.

Η Δούκισσα του Sussex και ο γιος της χαίρουν άκρας υγείας σύμφωνα με την ανακοίνωση, με το μωρό να ζυγίζει περίπου 3.260 γραμμάρια. Ο Harry μίλησε στους δημοσιογράφους από το Windsor και δεν μπορούσε να κρύψει στιγμή την χαρά του.

Ο Δούκας του Sussex δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να ανακοινώσω πως η Meghan και εγώ αποκτήσαμε σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο αγόρι. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του».

Το παλάτι του Μπάκινγχαμ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η μητέρα της Δούκισσας, Doria Ragland, ήταν καθόλη τη διάρκεια στο πλευρό της, προτείνοντας να κάνει γέννα στο σπίτι.

Ο πανευτυχής Πρίγκιπας Harry είπε: «Είναι εξαιρετικό. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τη στήριξη που μας δείχνετε. Καθυστέρησε λίγο και είχαμε αρκετό χρόνο να σκεφτούμε ονόματα».

«Δεν έχω βρεθεί σε πολλές γέννες. Είναι η πρώτη μου», είπε με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Ήταν φανταστικά και απίθανα. Είμαι τόσο περήφανος για τη γυναίκα μου».

«Κάθε πατέρας και γονιός θα πει πως το μωρό του είναι απίστευτο, όμως αυτό το πλασματάκι είναι αξιάλατρευτο. Πετάω απ’ τη χαρά μου», είπε ο Πρίγκιπας Harry στις πρώτες του δηλώσεις.

People Greece Instafeed