Πριγκιπικό και παραμυθένιο ήταν το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν για τα δίδυμα παιδιά τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

Ο Ζακ και η Γαβριέλλα έγιναν δύο ετών το Σάββατο που μας πέρασε, όμως, το πάρτι μεταφέρθηκε χρονικά λόγω των υποχρεώσεων της μητέρας τους, η οποία έπρεπε να μεταβεί στην Ινδία.

Καλεσμένοι στο πριγκιπικό πάρτι, το οποίο ετοίμασε η ίδια η Σαρλίν, ήταν φίλοι του ζευγαριού, οι νονοί των παιδιών και συμμαθητές τους από τον παιδικό σταθμό.

Οι εκπλήξεις άρχισαν από νωρίς, καθώς οι καλεσμένοι δεν ήξεραν την τοποθεσία του πάρτι, ενώ το ραντεβού είχε κλειστεί στο σχολείο των παιδιών. Ξαφνικά, η «γαλαζοαίματη» οικογένεια έφτασε στο σημείο συνάντησης με το τουριστικό τρενάκι του Μονακό, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι καλεσμένοι, με τελικό προορισμό τον Ναυτικό Όμιλο του πριγκιπάτου.

Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί σε μία μικρή ζούγκλα, με ηθοποιούς ενσαρκώνουν άγρια ζώα, όπως λιοντάρια, γορίλες και τίγρεις. Παράλληλα μίνι τζιπ μετέφεραν τους λιλιπούτειους εορτάζοντες και τους καλεσμένους τους μέσα στην ζούγκλα, η οποία ήταν παρούσα ακόμα και στα είδη του πάρτι!