Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου σήμερα και ο Γιώργος Παπαδάκης μας καλημέρισε για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν. Το «Καλημέρα Ελλάδα» επέστρεψε για να μας κρατήσει συντροφιά στην ενημέρωση από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

Ανανεωμένος και εμφανώς αδυνατισμένος, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Αναλυτικά η πρεμιέρα του ξεκίνησε με το τραγούδι «Επιμονή» και ένα βίντεο με στιγμές των περασμένων ετών από την εκπομπή. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο στούντιο του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη να αναφέρει:

«Kαλημέρα Ελλάδα! Kαλημέρα κυρίες και κύριοι, καλημέρα φίλες και φίλοι! Πάλι μαζί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξαναγυρίζουμε σπίτι μας, γιατί θεωρούμε αυτό τον χώρο σπίτι μας. Είναι το δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε ένα σπίτι που κοιμόμαστε κι ένα σπίτι που δουλεύουμε. Έχουμε το σπίτι με την οικογένειά μας, αλλά έχουμε και το σπίτι με όλη αυτή την οικογένεια: των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, των ανθρώπων που είναι στο κοντρόλ, των ανθρώπων που είναι στους δρόμους, αλλά πάνω απ’ όλα των ανθρώπων που είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες και μας παρακολουθούν

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σχέση και που δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα! Θα είναι μια σχέση που θα στηρίζεται στις δικές σας ανάγκες και στην προσπάθεια τη δική μας να δημοσιοποιήσουμε τις ανάγκες σας, να πιέσουμε, ώστε κάποιοι να βρουν τον τρόπο να λύσουν προβλήματα».

Δείτε το βίντεο.