Δεν έχει συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα στο Power of Love και κάποια ζευγάρια έχουν ήδη δημιουργηθεί. Ουδείς δε γνωρίζει την εξέλιξη της σχέσης των παικτών όμως η έλξη ανάμεσα σε κάποιους είναι έντονη. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και η εμπειρία των συμμετεχόντων αφού έχουν παρακολουθήσει το περσινό reality και ξέρουν καλά να παίζουν το… παιχνίδι!

Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα δόθηκαν και τα πρώτα φιλιά στο στόμα. Όχι από καθαρή επιλογή αλλά σίγουρα και όχι χωρίς τη θέλησή τους. Οι παίκτες του Power of Love είχαν όλοι μαζί χρόνο στο σπίτι και έπαιξαν «Θάρρος ή Αλήθεια», όταν η απάντηση ήταν «θάρρος» ο ένας παίκτης ζητούσε από τον άλλο να δώσει στο συμπαίκτη του ένα φιλί.

Τα φιλιά δόθηκαν σε διάφορα σημεία, όπως στο χέρι, στο λαιμό αλλά και στο στόμα. Η πιο τολμηρή στο σπίτι ήταν η Ζένια που φίλησε στο στόμα τον Τζόνι αφήνοντας τους συμπαίκτες της αλλά και τον ίδιο άφωνους.

Επίσης, ο Παύλος φίλησε τη Ρένια, ο Τζόνι χειροφίλησε τη Ζένια και ο Βασίλης την Έλενα! Ενώ χειροφίλημα υπήρξε και ανάμεσα σε δυο άντρες.

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…

Δείτε το απόσπασμα