Χθες, περίμενε την Ελένη Μενεγάκη μια έκπληξη μεγατόνων κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, όπως σας γράψαμε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε απροειδοποίητα στην εκπομπή της «βασίλισσας» όπως την αποκάλεσε, με σκοπό να μιλήσει για τις τηλεοπτικές άδειες και το μέλλον του καναλιού.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά έδειξε να τα έχασε για λίγο, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας. Στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξε και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις».

Πώς επηρέασε η «εισβολή» του προέδρου του Alpha τα νούμερα τηλεθέασης την εκπομπή «Ελένη»; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ελένη Μενεγάκη δεν επηρέασε ιδιαίτερα τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς κινήθηκε στα ίσια ποσοστά με τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα η εκπομπή στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,4%, ενώ σε γενικό σύνολο 18,1%. Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που στο πλατό βρέθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος τα ποσοστά άγγιξαν το 30,5%.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.