Την Πόπη Τσαπανίδου είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να την βλέπουμε να παρουσιάζει διάφορες ενημερωτικές εκπομπές μέσα από τα τηλεοπτικά πλατό. Τώρα όμως η γνωστή δημοσιογράφος είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της ζωή ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποτραβηχτεί πλήρως από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα  «Real Life», αποκάλυψε πως από τη στιγμή που έφυγε από την τηλεόραση, μοιάζει να άνοιξε ένας νέος ορίζοντας για εκείνη με πολλές προοπτικές και αποφάσισε να στραφεί επαγγελματικά σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο.

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε και για την προσωπική της ζωής και των επί έξι χρόνια σύντροφό της,, τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, ο οποίος φαίνεται να τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

«Εμένα μου αρέσει να μιλώ για αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύω βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο «για πάντα». Δεν είμαι του «φεύγω εύκολα», του «διαλύω». Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα», τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου.