Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για το «παιδί» της, που δεν είναι άλλο από την δημιουργία της δικής της ιστοσελίδα, iPop.gr, αλλά και για τη σχέση της με τις κόρες της.

«Το iPop.gr γεννήθηκε κυρίως ως ανάγκη δική μου να υπάρχει ένα site στο διαδίκτυο που θα μου αρέσει να μπαίνω και να ενημερώνομαι και να χαλαρώνω. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα έχει προτάσεις ζωής, ενδιαφέροντας άρθρα, γυναικεία θέματα, ανθρώπινες ιστορίες και πράγματα για τη πόλη που ζούμε. Στο iPop γράφω κι εγώ, ενώ έχω και τη δική μου στήλη μαγειρικής στο web tv της πλατφόρμας. Ανάμεσα στους ανθρώπους που κάνουν εκπομπή στο iPop είναι και η κόρη μου, η Ευτυχία, η οποία είναι ψυχολόγος και παρουσιάζει εκπομπή με αντίστοιχη θεματολογία. Επίσης, με το iPop ασχολείται και η μεγάλη μου κόρη, η Εύα, η οποία έχει σπουδάσει media στο Λονδίνο. Η τρίτη της παρέας, η Μαρίνα, συμβάλλει στο σχεδιασμό και τη διαχείριση του site. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τις κόρες μου», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Hello και την Τζοβάννα Βλαχάβα.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: Η σχέση μας είναι συνεργατική πια. Αυτή την περίοδο με το iPop –επειδή και οι τέσσερις ασχολούνται με ένα κομμάτι του-περνάμε μια φάση που σχεδόν όλες οι συναντήσεις μας καταλήγουν σε επαγγελματικά meetings», καταλήγοντας ότι μέσα στο πρόγραμμά τους είναι να διοργανώνουν μεταξύ τους «βραδιές γυναικών» για να συζητούν και τα προσωπικά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Πόπη Τσαπανίδου: «Νιώθεις ότι καταστρέφεται η ζωή σου όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου, αλλά δεν είναι έτσι»

Πόπη Τσαπανίδου: Δείτε την έκπληξη της κόρης της που τη συγκίνησε

Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη αγχωμένη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό για την καινούργια σεζόν

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store