Την έντονη δυσαρέσκεια του απέναντι στα όσα έχει αναφέρει μέχρι τώρα ο Γιώργος Λιάγκας για την πετυχημένη κωμική σειρά «Κάτω Παρτάλι», εξέφρασε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής, με αφορμή τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος χαρακτήρισε το «Κάτω Παρτάλι» απαράδεκτο και ότι δεν του αρέσει καθόλου, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ είπε τα εξής: ««Δεν θεωρώ ότι ο Γιάννης αντέδρασε υπερβολικά. Το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να κρίνει. Σέβομαι ότι μπορεί το Κάτω Παρτάλι να μην αρέσει στον Γιώργο Λιάγκα και είναι και δικαίωμά του να πει τη γνώμη του, αλλά μου είναι αδιάφορη, όπως μου είναι αδιάφορος και ο ίδιος από τη στιγμή που δε τη στηρίζει κάπου. Αν έλεγε ότι το Κάτω Παρτάλι είναι κακό για τον εξής συγκεκριμένο λόγο, εκεί να κάτσω να το συζητήσω μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις. Αλλά αν κάποιος κρίνει απλά για να κρίνει, χωρίς να έχει επιχειρήματα, γιατί να τον ακούσω;» 

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο διάστημα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε τοποθετηθεί για τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα , τα οποία αφορούσαν την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε  φέτος ο γνωστός ηθοποιός.

Svigkos

Δείτε επίσης:

Λιάγκας-Τσιμιτσέλης: Η ενόχληση του ηθοποιού και η απολογία του παρουσιαστή για το «Κάτω Παρτάλι»

Απειλή για τα μνημεία η κρίση: Διεθνής έκκληση για την προστασία της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Η πρώτη επίσημη red carpet εμφάνιση μετά από 9 μήνες

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store