Το Power of Love, το «κοινωνικό πείραμα» όπως το έχει χαρακτηρίσει η  Μαρία Μπακοδήμου, είναι πολύ επιτυχημένο καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά. Ωστόσο, πριν την Μαρία, οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ είχαν κάνει πρόταση σε άλλο πρόσωπο για να το παρουσιάσει!

Πρόταση είχε δεχτεί ο Χάρης Χριστόπουλος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε  συνέντευξή του στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV. Ο φωτογράφος, που θα παρουσιάζει το Game Of Love στον ΑΝΤ1, απάντησε αρνητικά στην «κρούση» που του έκαναν και δηλώνει σχετικά, στην δημοσιογράφο Βίκυς Διαμάντη:

Το αντίπαλο δέος είναι το «Power of Love» που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό. Σας φοβίζει η σύγκριση;

«Ούτε κατά διάνοια. Μου είχε γίνει πρόταση να το παρουσιάσω και προτίμησα το «Game of Love», γιατί γυρίζεται σε φυσικούς χώρους, έχει καταιγισμό εικόνων κι εμπεριέχει νέα παιδιά που κινούνται μέσα στη ζωή»

Και στο άλλο πάντως νέα παιδιά πρωταγωνιστούν…

«Ναι, αλλά εκεί βρίσκονται κλεισμένοι σε ένα στούντιο και δεν έρχονται σε επαφή με το περιβάλλον. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ που δεν ταυτίζεται με την αισθητική μου».