Το άτακτο παρελθόν του και το γεγονός ότι η ζωή του δίπλα στην πιο μικροκαμωμένη Kardashian απασχολούσε συχνά τον διεθνή Τύπο, δεν τον αφήνει να «αγιάσει».

Ο λόγος για τον Scott Disick, πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της Kourtney Kardashian, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει (;) τρόπο ζωής.

Τα ατελείωτα πάρτι, οι γυναίκες που διαδέχονταν η μία την άλλη και το άφθονο αλκοόλ φαίνεται να αποτελούν παρελθόν στη ζωή του! Ένα χρόνο μετά το χωρισμό του από την Kourtney Kardashian φαίνεται να είναι ευτυχισμένος ξανά στο πλευρό της Sofia Richie, κόρης του τραγουδιστή Lionel Richie.

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, αφού ο ίδιος απάτησε τη σύντροφό του. Ωστόσο, πολύ γρήγορα ήρθε η διάψευση από τον ίδιο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού σε story του όχι μόνο διέψευσε τα δημοσιεύματα, αλλά ευχαρίστησε και όσους τον σκέφτηκαν!

Ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Scott Disick έκανε και ένα post που έδειχε το ζευγάρι να φεύγει από πασίγνωστο εστιατόριο της Αμεικής όπου γευμάτισαν μαζί.

Nobu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Disick (@letthelordbewithyou) στις


Λέτε να άλλαξε όντως ο… Lord Disick;