Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έναν τραυματισμό στο κεφάλι την ώρα που βρισκόταν στο θέατρο Brodway όπου πρωταγωνιστεί στη παράσταση, «Η Παριζιάνα» στο θέατρο «Broadway».

Ευτυχώς, το χτύπημα στο κεφάλι δεν ήταν σοβαρό, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, και η ηθοποιός είναι καλά στην υγεία της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ατύχημα στην παράσταση – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η ίδια, πριν από λίγη ώρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ακόλουθους της πως είναι καλά  και ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον τους.

Η Πηνελόπη έγραψε χαρακτηριστικά: «Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη…».

Η ανάρτηση της:

View this post on Instagram

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ' έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ' τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ' το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ' τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mexiterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️ Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on