Ατύχημα στην παράσταση «Η Παριζιάνα» στο θέατρο «Broadway» είχε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η ηθοποιός έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ευτυχώς, το χτύπημα στο κεφάλι δεν ήταν σοβαρό, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, και η Αναστασοπούλου είναι καλά στην υγεία της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδύεται στην παράσταση τον ρόλο της Ερρικας Μπρόγερ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, το Σάββατο 4/01.

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγερ – Ποια ήταν η όμορφη, ετοιμόλογη ξανθιά του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Συγκινημένη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε στο Instagram, «Είναι τρελό πόση διαφορά μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή σου μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι ξαφνικά… Κι ας μη σου άρεσαν τα μαλλιά μου, με έχρισες καινούρια Ελενίτσα με περίσσια αγάπη… Μικρό κοριτσάκι στην ψυχή, στο σώμα μιας υπεροχής κυρίας…
Πόσο λυπάμαι…»