Αφορμή για να ξεκαθαρίσει δημόσια την θέση της περί ρετούς βρήκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αφορμή τα σχόλια για την φωτογράφησή της με την Μαρία Κορινθίου και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι τρεις γυναίκες, που συμμετέχουν στο Dancing With The Stars, φωτογραφήθηκαν μαζί για λογαριασμό του περιοδικού Down Town, όπου, μεταξύ άλλων, δηλώνουν «αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι».

Ωστόσο, διαδικτυακοί φίλοι της Πηνελόπης έκαναν αρνητικά σχόλια, επισημαίνοντας πως οι φωτογραφίες έχουν υπερβολικό ρετούς, κάνοντας την ηθοποιό να πάρει δημόσια θέση, με stories που «ανέβασε» στο Instagram.

«Αυτό που παθαίνετε μία τρέλα με το photoshop πρέπει να το κουβεντιάσουμε λιγάκι! Γιατί την παθαίνετε που την παθαίνετε την τρέλα, γιατί αφήνετε πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε;», αναφέρει και συνεχίζει: «έχουμε πει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές ότι τα περιοδικά κάνουν photoshop στις φωτογραφίες και αυτό για να φαίνεται το δέρμα λείο, να φύγουν κάποια σπυράκια, αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα να στην ισιώσουν. Κανείς δεν θέλει να δει κυτταρίτιδα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σωστά; Σωστά! Παρόλα αυτά, στις συγκεκριμένες τρεις γυναίκες που βλέπετε στο εξώφυλλο του Down Town, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ατέλειες και το ξέρετε πολύ καλά. Όσοι έχετε κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το, γιατί έτσι γίνεται στα περιοδικά! Το ρετούς θα υπάρχει. Δεν έχουν γίνει ακραίες αλλαγές για να είστε πικρόχολοι!».

Δείτε τα βίντεο με τα λεγόμενα της Πηνελόπης: