«Η Πέγκυ είναι μια κοπέλα που μπαίνει στο κολέγιο ως φοιτήτρια και προέρχεται από εύπορη οικογένεια. Είναι ευάλωτη, απόμακρη, ίσως και σνομπ, με κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και γι’ αυτό δεν νιώθει παιδί, αλλά σχεδόν 40. Δούλεψα πολύ για να καταφέρω να την υποδυθώ, καθώς απέχει πολύ από τη δική μου πραγματικότητα. Η εξάρτηση, με όλες τις έννοιες, είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Δεν τα έχουμε δει ακόμη αυτά. Στην εξέλιξη της σειράς ερχόμαστε πιο κοντά με τον Άρη (σ.σ. τον υποδύεται ο Ορφέας Παπαδόπουλος). Ο Ορφέας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ειδικά σε κάποιες… ιδιαίτερες σκηνές. Δεν μπορώ να σου πω, γιατί αποκαλύπτονται στη συνέχεια».

Ανοιχτόμυαλη στην απιστία

«Δεν θέλω να είμαι απόλυτη σε τίποτα. Είμαστε άνθρωποι. Είσαι με έναν άνθρωπο και μοιράζεστε συναισθήματα και τη ζωή σας. Το να κάνεις, ας πούμε, κάτι με κάποιον άλλο, στα δέκα χρόνια που είσαι μαζί του, δεν ξέρω κατά πόσο είναι μεμπτό. Βέβαια, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μου το έκαναν. Προς το παρόν, η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν δυόμισι χρόνια. Και ναι, εγώ το έχω κάνει, έχω απατήσει. Του το είπα, αλλά με τρόπο. Με παραμελούσε και με τον τρόπο του μου έδειχνε ότι δεν με θέλει πια. Αλλά λόγω συνήθειας και αγάπης δεν μπορούσε να μου το πει. Σε έναν τσακωμό, όταν μου είπε «άντε γαμ…», του είπα “το έχω κάνει ήδη!”. Ήμασταν μέσα σε πλοίο, πηγαίνοντας για διακοπές. Γίναμε ρόμπα σε όλο το καράβι. Δεν το πίστεψε ποτέ, δεν το πήρε και πολύ στα σοβαρά, αλλά εγώ το εννοούσα, ήμουν ειλικρινής».

Τα ελαττώματά της

«Είμαι πολύ αγχώδης. Επίσης, είμαι λίγο ασυνεπής κάποιες φορές. Εκείνοι που με ξέρουν το καταλαβαίνουν, αλλά στη δουλειά δεν πρέπει να είσαι έτσι. Έχω τύχει να αργήσω σε γύρισμα και έχω φάει κράξιμο από το σκηνοθέτη μπροστά σε όλους: “Δημητρόγλου, αν ξαναγίνει αυτό, έχεις φύγει”».

Katerina Dimitroglou People46 (3)

Η συνεργασία με τον Δημήτρη Αρβανίτη στα Κλεμμένα Όνειρα (ειναι επισης κριτήσ στο J2US)

«Ειλικρινά, νιώθω πολύ τυχερή που είμαι σε αυτήν τη σειρά και κοντά στον Δημήτρη Αρβανίτη. Έχω μάθει πολλά δίπλα του. Από το 2007 κάνω τηλεόραση, αλλά μπαίνοντας στα Κλεμμένα Όνειρα ένιωσα βρέφος. Καταρχήν έμαθα τεχνική, το acting on camera δεν διδάσκεται στις περισσότερες σχολές. Αν δεν το έχεις μάθει, δύσκολα μπορείς να παίξεις σε μια τέτοια σειρά. Κάθομαι και βλέπω όλα τα επεισόδια όπου παίζω και κάνω αυτοκριτική».

Η συντηρητική Κατερίνα

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είμαι σίγουρη πως μπορεί ακόμα να τα αντέξει η ελληνική κοινωνία. Για παράδειγμα, στη Μοντέρνα Οικογένεια ένα γκέι ζευγάρι υιοθετεί ένα παιδί. Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας είναι δύσκολο να το αποδεχτούν αυτό, όπως ο πατέρας μου για παράδειγμα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αλλά είναι περίεργο να βλέπουν παιδιά δύο άντρες που υιοθετούν ένα παιδί στην τηλεόραση. Στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω ακόμη σε αυτό».

Πόσα βγάζει μια νέα ηθοποιός

«Τα χρήματα δεν είναι ακόμη ικανοποιητικά. Στο θέατρο είμαστε με ποσοστά, εξαρτιόμαστε από το πόσα εισιτήρια θα κόψουμε. Στα Κλεμμένα Όνειρα έχω κλείσει καλά χρήματα, είμαι ευχαριστημένη. Αλλά ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί, γιατί πρέπει να περάσουν έξι μήνες από την προβολή των επεισοδίων».

Katerina Dimitroglou People46 (2)

Δείτε ακόμα

Κλεμμένα Όνειρα: Τρεις πρωταγωνιστές αποχωρούν από τη σειρά

Σοκ στο MEGA! Γιατί αποχωρεί η Αθηνά Οικονομάκου από Κλεμμένα Όνειρα;

 Κλεμμένα Όνειρα: O Μαλτέζος επιστρέφει ως δολοφόνος και αλλάζει τις εξελίξεις

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store