Χθες, Κυριακή 16 Ιουνίου το κύριο θέμα όλων των τηλεοπτικών εκπομπών ήταν ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Την μεγαλύτερη βέβαια έκπληξη έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος αφού μέσα από την εκπομπή του παρουσιάστηκε ολόκληρο αφιέρωμα για την πορεία του ζευγαριού που έφτασε μέχρι τον γάμο.

Την κίνηση αυτή του Πέτρου Κωστόπουλου, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας, 17 Ιουνίου οι πρωινές εκπομπές της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου συμφωνώντας μάλιστα στο πόσο αμήχανο ήταν όλο αυτό.

«Σαφώς και η ζωή συνεχίζεται, απλά νομίζω ότι μερικά πράγματα… Απλά νομίζω ότι να ετοιμαστεί ένα αφιέρωμα στην εκπομπή και να παίξει, νομίζω ότι ξεπερνά κάπως το όριο. Από την ομάδα να ετοιμαστεί, δεν ξέρω τώρα πώς έγινε αυτό, αλλά δεν θα έλεγε κανένας ότι «η εκπομπή του Πέτρου έχασε αυτό το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας», θα το καταλαβαίναμε όλοι. Δηλαδή, εντάξει, να είμαστε… Σουηδία, αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν θα το χρέωνε κανείς στον Πέτρο αν δεν το έπαιζε, θα το καταλαβαίναμε όλοι, προς Θεού!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρω1νό».

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τη δική της εκπομπή σχολίασε: «Εμένα δεν μου άρεσε, το βρήκα αρκετά αμήχανο. Δεν ξέρω εγώ δεν θα το έκανα στην εκπομπή. Είναι πολύ ανωτερότητα. Αν με αφορά ένα θέμα και με φέρει σε δύσκολη θέση, ο Θέμης δεν θα το βάλει στην σκαλέτα γιατί θα τον παρακαλέσω. Ο Πέτρος προφανώς δεν είχε θέμα. Αν παντρευόταν κάποιος πρώην μου που δεν με νοιάζει και καθόλου γιατί αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει κανένας πρώην μου, είναι σαν να μην υπάρχουν και δεν μου καίγεται καρφί, ας τους παίζουμε εδώ όλη μέρα. Άλλο να παντρευόταν ο σύζυγος μου που είχαμε τρία παιδία. Δεν θα ήθελα να το παίξουμε στην εκπομπή.», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.