Μετά την είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται το καλοκαίρι, ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού και οι αντιδράσεις της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας για τον γάμο της μητέρας τους.

Όμως, όλοι αναζήτησαν και τις πρώτες αντιδράσεις του πρώην συζύγου της, Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο βεβαίως η σχέση τους είναι πολύ καλή.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Open, που φιλοξενεί τις εκπομπές τους, και μετέφερε τον διάλογό τους. Η παρουσιάστρια του εξήγησε ότι τον έψαχναν για να τον ρωτήσουν για τον γάμο της Τζένης και εκείνος της απάντησε: «Κατερίνα μου, εφτά χρόνια είμαστε χωρισμένοι, όλα αυτά φυσιολογικά είναι!»

Ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής Έλενα Πολυκάρπου, που επίσης μίλησε μαζί του στην αίθουσα σύνταξης, μετέφερε την πληροφορία ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος γνώριζε για την επανασύνδεση της Τζένης με τον Βασίλη Κικίλια και φυσικά, δεν είπε πουθένα τίποτα. Ενώ και στην δημοσιογράφο δήλωσε: «Μια χαρά αισθάνομαι …για τον γάμο της Τζένης». 

Δείτε το απόσπασμα: