Το Όλα Λάθος συνεχίζεται στο πρόγραμμα του Open χωρίς την Άννα Μαρία Βέλλη. Η παρουσιάστρια αποχώρησε το Σάββατο που μας πέρασε, ενώ έχουν γραφτεί πολλά για την εκπομπή το τελευταίο διάστημα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για όλα όσα έχουν συμβεί και μοιράστηκε τη δική του αλήθεια για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Το κορίτσι είδε προφανώς ότι η εκπομπή δεν της πήγαινε και πήρε μια απόφαση όπως και άλλοι άνθρωποι να μην τη συνεχίσει. That’s all! Είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί, σαν κόρη μου είναι και αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το «Ευτυχείτε» μίλησε με αφορμή όλα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την εκπομπή.

«Θέλω να πω και κάτι για αυτήν την εκπομπή. Επειδή έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση παλιότερα. Και επειδή δουλεύουν και πολλοί συνάδελφοί μας. Έχω βρεθεί σε εκπομπή που είχε άπειρη ώρα εμπορικών. Ακούγονται διάφορα για τις τηλεθεάσεις. Δώστε λίγο χρόνο. Έχουν πέσει όλοι να τους φάνε. Μια εκπομπή σημαίνει και περισσότερε θέσεις εργασίας. Μην το ξεχνάνε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.