Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το τι δεν θα έκανε στην τηλεόραση, την θέση του κριτή σε talent show και πρωινό. Παρόλα αυτά αν βρισκόταν σε μεγάλα ανάγκη και περνούσε δυσκολίες -ανέφερε χαρακτηριστικά το αν πεινούσε ο γιος του- θα έλεγε το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν του πρότειναν θέση κριτή σε talent showθα το έκανε; «Όχι, δεν θα το έκανα. Τα βλέπω, διασκεδάζω, περνάω καλά, αλλά δεν θα έμπαινα σε αυτό το “τριπάκι” από θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω κάνει με τους καλούς συναδέλφους μου που επιλέγουν να το κάνουν… Ερχόμαστε πάλι σε αυτό που έλεγα πριν: ο καθένας μπορεί να κινείται όπως θεωρεί σωστά, να κάνει. Δεν μου αρέσει να λέω “ποτέ” για κάτι, αλλά αυτή τη στιγμή που με ρωτάς, σου απαντάω ότι όσο μπορώ να αντέξω, γιατί μεθαύριο άμα πεινάει το παιδί μου δεν ξέρω τι μπορεί να κάνω, θέλω να αποφύγω ανάλογες κινήσεις. Ξέρεις γιατί; Γιατί θέλω να είμαι συνεπής σε αυτό που κάνω. Δεν μπορεί να ονειρεύομαι να κάνω στο θέατρο κάποια έργα, κάποιους ρόλους και παράλληλα να υπάρχω σε κάτι που δεν συνάδει με αυτά. Από την άλλη αν το κάνω εγώ θα πέσουν να με “φάνε” κι ας γίνεται κατά κόρον από άλλους που είναι στο απυρόβλητο. Εγώ αποτελούσα και αποτελώ πάντα στόχο πυρών… Ό,τι και να κάνω, όσο καλά και να το κάνω, όση ψυχή κι αν βάζω σε αυτό, όσο σκληρά κι αν δουλεύω, δέχομαι αμέτρητες επιθέσεις», τόνισε στη Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη.

Πρωινό θα έκανε; «Όχι, δεν θα το έκανα. Δεν είμαι καλά οικονομικά κι ας πιστεύουν πολλοί το αντίθετο, προσπαθώ να ξεφορτωθώ “βάρη” που είχα βάλει στις πλάτες μου, αλλά πρωινάδικο δεν θα έκανα κι ας μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Αν πάλι, για να γυρίσω σε αυτό που λέγαμε πριν, αναγκαζόμουν και δεν είχα άλλη λύση να ζήσω τους δικούς μου, μπορεί και να το έκανα. Αλλά θα ήταν κι αυτό κόντρα σε αυτό που θέλω να κάνω με τη θεατρική παρουσία μου. θα τονίσω και πάλι κάτι: Μιλάω μόνο για εμένα και δεν βάλλω εναντίον οποιουδήποτε αποφασίζει να πράξει αλλιώς. Το ξεκαθαρίζω».

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εγώ με 800 ευρώ το επεισόδιο δεν θα έκλεινα δουλειά»

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν θέλω να είμαι πρότυπο κανενός»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταγγέλλει: «Μου έκλεψαν την Priscilla»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store