Σε μία προσωπική εξομολόγηση στην κάμερα του Survivor Ελλάδα – Τουρκία προχώρησε η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, που συμμετέχει στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης, διεκδίκησε το έπαθλο επικοινωνίας χωρίς τελικά να καταφέρει να το κερδίσει.

Η παίκτρια δάκρυσε μιλώντας για την οικογένειά της, τα αδέλφια και τα ανίψια της, που δεν κατάφερε τελικά να δει, και προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σαν μαμά στα παιδιά, είμαι λίγο μεγαλύτερη τους, τους βλέπω πιο μητρικά, τους φροντίζω, τους μαγειρεύω, θέλω να κάνω ότι καλύτερο για εκείνους. Μου λείπει η μητρότητα στη ζωή μου γιατί δεν την έχω γευτεί, θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Και αυτό μου βγαίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, γι’ αυτό προσέχω τα παιδιά, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ο αθλητισμός με τράβηξε πολύ πίσω στις σχέσεις μου, με άφησε τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω, είχα βάλει τον πρωταθλητισμό μπροστά και τις Ολυμπιάδες που πάλευα να πάρω μέρος, και είχα παραμελείσει το κομμάτι της σχέσης. Όταν βγήκα από τον πρωταθλητισμό στα 30άντα μου, έπρεπε να πάρω μια σοβαρή απόφαση, ήμουν λίγο άτυχη και δεν τα κατάφερα. Είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό και να προχωρήσεις και σε μια σχέση γάμου. Πρέπει να σκεφτείς πάρα πολλά κι εγώ έβαλα μπροστά τον πρωταθλητισμό».

Δείτε τι είπε η παίκτρια: