Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν από τις παίκτριες του Survivor που ίσως αδικήθηκε με την πορεία της στο παιχνίδι. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, με την πλειονότητα του κοινού να θεωρεί πως θα κατάφερνε να φτάσει μακριά στο παιχνίδι.

Για το θέμα της Ειρήνης μίλησαν σήμερα στο Πανόραμα, με το Γιώργο Χρανιώτη και το Γιώργο Αγγελόπουλο να παίρνουν θέση επί του θέματος.

Ο Ντάνος αρχικά εξήγησε τη στάση του Χρανιώτη για την Ειρήνη στο παιχνίδι, με τον ηθοποιό να εξηγεί: «Αν γύρναγα το χρόνο πίσω και της το είπα και που βγήκαμε, επειδή έκανα προσπάθεια να την πλησιάσω, νομίζω θα ήμουν πιο έντονος. Θα λειτουργούσα όπως θα λειτουργούσα με το Ντάνο. Θα της έλεγα να μη φύγει και να κουβεντιάσουμε. Επειδή για μία περίοδο δεν ήταν έτοιμη να κουβεντιάσει, θα το έκανα πιο… βίαια».

Σε ότι αφορά το Γιώργο Αγγελόπουλο, πήρε θέση αναφέροντας: «Δεν ήταν εύκολο γιατί δεν ήταν και απλό αυτό που συνέβαινε στην Ειρήνη. Εμένα ίσως με άκουσε περισσότερες φορές και μου έδωσε προσοχή γιατί εγώ δεν έκανα παρέα με τους υπόλοιπους με τους οποίους είχε αυτό το θέμα. Ο Γιώργος επειδή ήταν μαζί με τους υπόλοιπους, η Ειρήνη είχε φτάσει σε σημείο να μην ξέρει ποιον να πιστέψει. Με τις αντιδράσεις της είχε φτάσει να μην μπορεί να πιστέψει ούτε τον ίδιο της τον εαυτό!».

Δείτε το βίντεο.