Μπορεί να έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή στο Just the 2 of Us, αλλά και με τους ρόλους του κατά καιρούς, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που γνώριζαν ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς πριν από τρία χρόνια έχασε τον αδερφό του.

dimitris makalias

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι.. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό You και συμπληρώνει «Μετά από αυτό αναθεωρείς τα πάντα. Απλώς πολλές φορές οι ρυθμοί της ζωής σε κάνουν να το ξεχνάς. Τότε είναι που πρέπει να σταματήσεις και να σκεφτείς; “Πάλι ξέφυγα. Γιατί ζω σε ρυθμούς που δεν μου αρμόζουν στο λίγο που είμαι και στο λίγο που μου επιτρέπει η ζωή;» και ξανακάνω την αναθεώρηση μου και λέω: «ΟΚ, πάμε λίγο πιο χαλαρά”. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου έρθει».

Μετά από τον χαμό του αδερφού του, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι. «Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω. Λίγους μήνες πριν “φύγει” ο αδελφός μου είχα αγοράσει δικό μου σπίτι και δεν είχα μετακομίσει γιατί το έφτιαχνα. Έναν χρόνο μετά την απώλεια του πήγα στο δικό μου χώρο. Καθυστέρησα λίγο γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος τόσο για τους γονείς μου όσο και για μένα. Από τότε μένω εκεί, κοντά στην παλιά μου γειτονιά, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Είμαι κοντά στους γονείς μου, εκείνοι στο Μαρούσι εγώ στον Παράδεισο», παραδέχεται.

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Το «καρφί» του Γιώργου Θεοφάνους στον Δημήτρη Μακαλιά

Just the 2 of them: Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη

J2US: Το ανατρεπτικό ντουέτο Αντιγόνης Ψυχράμη-Δημήτρη Μακαλιά

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store