Η επίσημη πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι γνωστοί ηθοποιοί, σε ερώτηση των δημοσιογράφων, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, για το πρόσωπο που θα ήθελαν να παρευρεθεί στην πρεμιέρα αλλά απουσίαζε από κοντά τους.

«Εντάξει, άστο μην το ψάχνεις θέλαμε να είναι εδώ…» δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Παύλος, αναφερόμενος στον καλό τους φίλο, Σάκη Μπουλά, που έχει «φύγει» από την ζωή. «Σε εμάς δεν λείπει… θα είναι πάντα μέσα μας» συμπλήρωσε, ο Πέτρος, καθώς βρισκόταν σε συναισθηματική φόρτιση.

Ωστόσο, πριν από δέκα χρόνια, το θεατρικό έργο «ανέβηκε» με τους ίδιους συντελεστές, και ο Πέτρος σχολίασε την επιστροφή της παράσταση στο θεατρικό «σανίδι».

«Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μία ωραία παράσταση και το δίδυμο αυτό σκοτώνει. Το είδατε. Είναι καταλυτικό στις μέρες μας το γέλιο. Είμαστε και οι δυο, με συγχωρείτε για αυτό που θα πω, κορυφαίοι ηθοποιοί, κωμικοί ηθοποιοί και για εμάς ήταν υποχρέωση να την ανεβάσουμε αυτή την παράσταση και δεν είναι μεγάλα λόγια αυτά που λέμε» ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα: