Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Με το καλημέρα» και μίλησε επί παντός επιστητού. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός σε συνέντευξη με την κουμπάρα του, Χριστίνα Λαμπίρη, αναφέρθηκε στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την πολιτική του δράση.

Ανάμεσα σε άλλα η συζήτηση κινήθηκε σχετικά με τα χρήματα που έχει πάρει από θέατρο αλλά και τηλεοπτικές σειρές. «Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, πιστεύω ότι δούλευα γιατί είμαι φθηνός. Έχω καταφέρει όλη μου η περιουσία να είναι ένα σπίτι, το οποίο έφτιαξα με δάνειο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν αν έχει πληρωθεί από τις τηλεοπτικές παραγωγές, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε το εξής: «Ήμουν πάντα το καλό παιδί που πήγαινα για να στηρίξει τη δουλειά. Στο 50-50 η διαφορά μου οικονομικά με τον Πέτρο και το Σάκη, ήταν αρκετά μεγάλη. Όταν το έμαθαν τα παιδιά, σε κάποια στιγμή που μας ζήτησαν να κόψουν κι άλλο, προς τιμήν τους ο Πέτρος και ο Σάκης είχαν πει «Θα κόψετε από εμάς, όχι από τον Παύλο». Δεν πήγαινα ποτέ εκβιαστικά σε δουλειές».

Δείτε στη συνέχεια την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή.