Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλά για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, τις απιστίες του και τη διπλή ζωή που έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Είμαι υπερήφανος, γιατί δεν πήγα ποτέ με γυναίκα που γνώριζα τον άντρα της ή ήξερα ότι είναι παντρεμένη. Μου έχουν τύχει παντρεμένες που δεν το ήξερα, άλλο αυτό. Χιλιάδες γυναίκες… ερχόντουσαν, δεν ήξερα, δεν ρώταγα… Ποτέ δεν διέλυσα σπίτι», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε αν έχει απατήσει ποτέ γυναίκα: «Έχω απατήσει χιλιάδες φορές. Δεν το έκανα από μαγκιά, αλλά επειδή το θεωρούσα φυσιολογικό και ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Έχω κάνει κοπέλες που με αγάπησαν δυστυχισμένες. Με ερωτεύτηκαν, πόνεσαν, έκλαψαν. Τη γυναίκα μου τη γνώρισα στο νυχτερινό κέντρο “Στράτος” και είχαμε σχέση γκομενική 7 χρόνια. Μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και ήταν η επίσημη αγαπημένη».

gerolimatos

Επτά χρόνια ήταν πιστός σε εκείνη; «Ξαφνικά εκείνη ανακάλυψε ότι κάνω διπλή ζωή. Μία, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε… ένα βράδυ με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο, η οποία ήταν άρρωστη, και από το κρεβάτι του πόνου μου είπε: “Δεν έχεις δικαίωμα αυτό το κορίτσι που εγώ το έμαθα να έχει αξιοπρέπεια και ήθος εσύ, ένας τραγουδιστής που λέγεσαι Γερολυμάτος, να την ισοπεδώνεις, να μου την κάνεις να κλαίει, να την πικραίνεις και να μου τη χαλάς”. Από εκείνη τη μέρα “αρρώστησα”, κι αυτή με έδιωξε. Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε: “Σταματάμε”. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν θα την ξεπεράσω κι εκείνη τη στιγμή αυτόματα άρχισα να βγαίνω με 1-2 γυναίκες που με ενδιέφεραν πάρα πολύ για το μυαλό τους. Πέρναγαν 1-2 ώρες και δεν μπορούσα να κάτσω με καμία, τις έδιωχνα όλες και το μυαλό μου ήταν εκεί. Της τηλεφωνούσα και μου το έκλεινε. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι, να γίνομαι ψυχοπαθής. Το 2000 την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: “Σε παρακαλώ θέλω μόνο να βρεθούμε”. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και της είπα ότι θα παντρευτούμε. Δεν είχα πάρει το διαζύγιο ακόμα, το έβγαλα και παντρευτήκαμε. Αυτό ήταν αγάπη», κατέληξε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Και έχω απατήσει και έχω απατηθεί»

Μελίνα Ασλανίδου: «Με έχουν απατήσει και το συγχώρησα»

Χριστίνα Παππά: «Με έχουν απατήσει και έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store