Την επιστροφή του στην μικρή οθόνη μετά από 30 χρόνια απουσίας ετοιμάζει ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς, που είπε το «ναι» για να παίξει σε καινούργια σειρά!

Ο λόγος για τον Richard Gere, ο οποίος θα υποδυθεί έναν χαρισματικό και αυτοδημιούργητο βαρόνο των ΜΜΕ, τον Max, στη νέα δραματική σειρά του BBC, με τίτλο MotherFatherSon.

Συμπρωταγωνιστές του θα είναι η Helen McCrory, στον ρόλο της συζύγου του και ο Billy Howle, που θα ενσαρκώσει τον γιο του.

Η σειρά κάνει σαφείς αναφορές στη σχέση James και Rupert Murdoch. Ο Caden διαχειρίζεται τις βρετανικές εφημερίδες του πατέρα του, ενός από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματά του, όμως, ο αυτοκαταστροφικός τρόπος ζωής του τον οδηγεί εκτός ελέγχου, με ολέθριες συνέπειες για την οικογένειά του και την επιχειρηματική αυτοκρατορία.

«Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που εργάστηκα στην τηλεόραση. Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι τώρα με το BBC σε αυτό το εξαιρετικό οκτάωρο πρόγραμμα με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους και το οποίο αντικατοπτρίζει τόσο πολύ τα όσα ζούμε», δήλωσε ο 68χρονος πρωταγωνιστής για την τηλεοπτική του επιστροφή.