Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Splash και μίλησε για τη μεγάλη καριέρα του, τις μεταγλωττίσεις, τις δυσκολίες που βιώνουν σήμερα οι ηθοποιοί αλλά και τη δική του στάση ζωής.

Με αφορμή την πενιχρή κατάσταση του Γιάννη Παπαμιχαήλ και την πρόθεση της Άννας Φόνσου να τον βοηθήσει και να του δώσει μια στέγη στο σπίτι του ηθοποιού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, ο Σπύρος Μπιπίλας μίλησε για την ασυδοσία που υπήρχε παλαιότερα και όλους όσοι δεν λογάριαζαν τα χρήματα αφού πίστευαν πως πάντα θα είναι υψηλόμισθοι.

Ο ηθοποιός ανέφερε βέβαια πως και σήμερα τα νέα παιδιά δεν κοιτάζουν το μέλλον αλλά ζουν μόνο για το παρόν, γεγονός που τον βρίσκει αντίθετο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για να δώσει στους παρουσιαστές και στους τηλεθεατές της εκπομπής μια ιδέα για το τι συνέβαινε στις «καλές εποχές» της τηλεόρασης και πόσα χρήματα έχουν χαθεί τους έδωσε ένα προσωπικό του παράδειγμα. «Σήμερα όλοι βγάζουμε πάρα πολύ λίγα. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω για ένα γκεστ, πολύ μικρό, 5.000€ σήμερα δεν παίρνεις ούτε 500€», είπε αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές.

Δείτε το απόσπασμα


Ο ηθοποιός εξήγησε πως αναφερόταν στο σίριαλ του Mega, «Νταντά για όλες τις δουλειές», (1998-1999), που υποδύθηκε σε ένα γκεστ ένα gay χρωματολόγο, τον Πάτρικ.