Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της γενιάς της και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Την έχουμε δει να κοσμεί τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη, ενώ έχει δουλέψει και ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Cara Delevingne! Το γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Esquire. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις που έκανε στην συνέντευξη της, δεν μας άφησαν να σταθούμε στην σέξι φωτογράφηση της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, υπήρξαν πολύ «σκοτεινές» μέρες στη ζωή της και δεν ήταν πάντα η γυναίκα που δείχνει να είναι σήμερα. Όπως εξομολογήθηκε, έδωσε την δική της μάχη με την κατάθλιψη: «Για καιρό είχα τάσεις αυτοκτονίας. Δεν μπορούσα να χειριστώ τίποτα. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που κατάφερα να το ξεπεράσω όλο αυτό γιατί εκείνη την εποχή το μόνο που ήθελα ήταν να πεθάνω. Είχα ενοχές, μισούσα τον εαυτό μου, όλο αυτό ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν ήθελα να υπάρχω πια. Ήθελα κάθε μόριο του σώματός μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να πεθάνω».

cara-delevingne-esquire-2-watermarked-hr

Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει για τα ψυχοφάρμακα που έχει πάρει, την άποψη της γι’ αυτά και την παρθενιά της: «Στην εφηβεία μου έδωσα σκληρή μάχη με την κατάθλιψη. Μισώ τα ψυχοφάρμακα. Δεν συμφωνώ με την ιδέα κάποιος να τα παίρνει. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Έχασα την παρθενιά μου, έμπλεξα σε τσακωμούς, έκλαιγα, γελούσα. Ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί γιατί άρχισα να νιώθω πράγματα και να έχω συναισθήματα».

CARA2