Είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της παγκόσμιας σκηνής, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και μια πολυτάραχη προσωπική ζωή, η οποία γινόταν πάντα πρώτο θέμα στα περιοδικά.

Η Courtney Love –γι’ αυτήν πρόκειται- αποκάλυψε πρόσφατα πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον frontman των Nirvana που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

courtney-and-kurt-cobain

«Έπαιρνα ηρωίνη στην εγκυμοσύνη, αλλά μετά το σταμάτησα. Ήμουν σίγουρη πως το έμβρυο δεν θα επηρεαζόταν καθόλου από τις ουσίες αυτές», τόνισε στο ντοκιμαντέρ του HBO «Kurt Cobain: Montage Of Heck», το οποίο αναφέρεται στη ζωή και το έργο του συζύγου της, την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, την αποτυχία που ήρθε στο δρόμο του, τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν έγινε πατέρας γιατί δεν ήταν έτοιμος και το τέλος του, την αυτοκτονία του.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η ίδια παραδέχτηκε πως έπαιρνε και τότε ναρκωτικά, αν και έχει παραδεχτεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της τους εθισμούς της, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά.

courtney-love-39330-640x480

Η 22χρνη σήμερα κόρη της, Frances Bean Cobain, δηλώνει τελείως αντίθετη με το lifestyle της διάσημης μητέρας της και τονίζει πως δεν πρόκειται στιγμή να ακολουθήσει το δικό της δρόμο.

Οι δυο γυναίκες μάλιστα δεν είχαν επαφή τα τελευταία 5 χρόνια και συναντήθηκαν με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ.

courtney love daughter

Δείτε τους μαζί, μετά από πέντε χρόνια κακών σχέσεων:

Διαβάστε ακόμα:

Philip Seymour Hoffman: Είχε παραδεχτεί ότι είναι χρήστης ηρωϊνης στο Sundance

Cory Monteith: Ηρωίνη και αλκοόλ βρέθηκαν στον οργανισμό του

Kate Moss: Δεν υπήρξα ποτέ ανορεξική και δεν έκανα ηρωίνη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store