Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι δηλώσεις της Lindshay Lohan τις τελευταίες ώρες. Όχι, το «κακό κορίτσι» του Hollywood δεν μίλησε για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, ή για την εξάρτησή της από τις ουσίες.

Lindsay Lohan

Η ίδια σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που τύλιξε το άψυχο σώμα της Whitney Houston, όταν πέθανε τον Φεβρουάριο του 2012. Πώς συνέβη αυτό;

Η ηθοποιός είχε καταδικαστεί από το νόμο για παραβίαση της αναστολής της και έτσι έπρεπε να προσφέρει κοινωνική υπηρεσία στο νεκροτομείο του Los Angeles. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Lohan δούλευε στο νεκροτομείο από τις 21 Οκτωβρίου του 2011 έως και τις 29 Μαρτίου του 2012, 12 ώρες την ημέρα, καθημερινά.
«Ήταν μια γ@μημένη και ακατάλληλη τιμωρία. Πολλοί άλλοι μπορούσαν να το κάνουν, αλλά έλεγαν “όχι. H Lohan μπορεί”. Είναι διαφορετικό για μένα από ό,τι θα ήταν για άλλους ανθρώπους. Για παράδειγμα, κανείς δεν θα ήθελε να δουλεύει στο νεκροτομείο και να στρώνει μια σακούλα πτώματος για τη Whitney Houston», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Τα λεγόμενά της προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα το νεκροτομείο του Los Angeles να βγάλει επίσημη ανακοίνωση που σημειώνει: «η Whitney δεν μπήκε ποτέ σε σακούλα νεκροτομείου και κανείς από πρόγραμμα αναστολής δεν ήρθε σε επαφή με το σώμα της. Όλη την ώρα που η Houston ήταν στο νεκροτομείο, το κορμί της ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και μετά με πλαστικό. Και από το ξενοδοχείο έτσι ήρθε.

Τελικά ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

Διαβάστε ακόμα: 

Lindsay Lohan: 23 πιο hot φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Μύκονο

Παραμένει στη Μύκονο η Lindsay Lohan: Δείτε τι έκανε σε γνωστή παραλία του νησιού

Πώς αντέδρασε η Lindsay Lohan, όταν είδε τους παπαράτσι στην Μύκονο;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store