Την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Λάρισας έκανε γνωστή ο Αλέξης Γεωργούλης, λίγους μήνες αφότου είχε προκαλέσει εντάσεις με την απουσία του από τις συνεδριάσεις.

Ο ηθοποιός είχε εκλεγεί με την παράταξη του Κώστα Τζανακούλη και, με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτριο Τάχο, κάνει γνωστό πως παραιτείται επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους και ευχαριστεί τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του.

Η παραίτηση έρχεται λίγους μήνες αφότου οι συνεχείς απουσίες του είχαν «ανάψει φωτιές». Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στα μέσα Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είχε απευθυνθεί στην αρμόδια ελεγκτική αρχή της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ζητώντας ο Αλέξης να κηρυχτεί έκπτωτος, καθώς απουσίαζε σε 40 από τις 70 συνεδριάσεις που είχαν γίνει μέχρι τότε.

Την θέση του ηθοποιού -ο οποίος, εκτός από την ενασχόλησή του με την υποκριτική, διατηρεί και μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι- θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα, Μαρία Κοτάκου.