Η τρίτη σεζόν των Κλεμμένων Ονείρων οδεύει προς το τέλος της και πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές από το επιτυχημένο σίριαλ που αποχώρησαν, εξαιτίας των αλλαγών που θα γίνουν από την επόμενη χρονιά.

katsafados

Ο Θόδωρος Κατσαφάδος, ή αλλιώς ο αστυνόμος Μακρής, μίλησε στο Happy Day για την αποχώρηση του από τη σειρά, εκφράζοντας την πικρία του.

«Η συνεργασία μου άρχισε πριν από τρία χρόνια όταν άρχισαν τα Κλεμμένα Όνειρα και η πρόταση έγινε από τον Δημήτρη τον Αρβανίτη, είχαμε συνεργαστεί και παλιότερα σε πολύ καλές δουλειές στην τηλεόραση, είναι σπουδαίος κινηματογραφιστής, πέρασα πάρα πολύ καλά και πέρασα και από την παραγωγή και με τους συναδέλφους και με τα συνεργεία. Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής το τέλος της συνεργασίας μας δεν ήταν τόσο ευχάριστο, ήταν λίγο δυσάρεστο, δεν πειράζει όμως, έχω μάθει μέσα από τη δουλειά μου και μέσα σε αυτά τα χρόνια που δουλεύω ακόμα και αυτά τα δυσάρεστα να τα διαχειρίζομαι, να τα παραβλέπω, να τα παραμερίζω και να πηγαίνω παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Δείτε επίσης:

Πρωταγωνιστής από τα Κλεμμένα Όνειρα μπήκε φαντάρος Δημήτρης Αρβανίτης:

Τα Κλεμμένα Όνειρα, η Δικαίωση και το J2US Σοκ στο MEGA!

Γιατί αποχωρεί η Αθηνά Οικονομάκου από Κλεμμένα Όνειρα;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store