Όλοι θυμόμαστε την επεισοδιακή εμφάνιση της Πάολα πέρυσι στα Mad Video Music Awards: Η καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή, ολοκλήρωσε το performance της, παρέλαβε το βραβείο της με την κόρη της Παολίνα και όλα καλά. Ωστόσο, ποτέ δεν είδαμε τα πλάνα της εμφάνισής της στην τηλεοπτική μετάδοση της διοργάνωσης!

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν την τραγουδίστρια και τη δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records, να απογοητεύτηκαν από τη διοργάνωση, καθώς της απονεμήθηκε μόνο ένα βραβείο αντί των δύο που είχαν προσυμφωνηθεί, ενώ λέγεται πως υπήρξε έντονος καβγάς στα παρασκήνια. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε η εταιρεία, ζήτησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο «κόπηκε» η τηλεοπτική μετάδοση, επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμά της χωρίς να πάρει -δημόσια τουλάχιστον- απάντηση, ενώ η Πάολα είχε δηλώσει πως «κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε».

Σημασία, όμως, έχει ότι ούτε φέτος θα δούμε την τραγουδίστρια στη διοργάνωση, καθώς δεν θα παρευρεθεί καν, όπως αποφάσισε με την δισκογραφική της εταιρεία.