Η πρώην σύζυγος του Johny Depp, Βανέσα Παραντί, είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια και μάλιστα και εκείνη επιτυχημένη στο χώρο της.

Αποφάσισε λοιπόν πως ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα και προχώρησε σε γάμο με τον αγαπημένο της, τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμουέλ Μπενσετρί. Χθες συγκεκριμένα τελέστηκε το ευτυχές γεγονός, Σάββατο 30 Ιουνίου, στο μικρό χωριό Σεν-Σιμεόν της περιοχή Σεν-ε-Μαρν, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Parisien στο site της.

Η λαμπερή νύφη φορούσε ένα λευκό κρεμ νυφικό με βολάν, ενώ είχε και ένα πολύ ωραίο πέπλο στο κεφάλι. Ο γάμος διήρκησε μόλις 30 λεπτά και έλαβε χώρα στο Δημαρχείο-σχολείο του Σεν-Σιμεόν, με μικρή λίστα καλεσμένων αφού επέλεξαν να γίνει σε στενό κύκλο. Ανάμεσά τους βρισκόταν ο μουσικός Ματιέ Σεντίντ, ο τραγουδιστής Ραφαέλ αλλά και η κόρη της Λιλί-Ροζ Ντεπ, που σήμερα είναι 19 ετών- καρπός του έρωτα της με τον star του Hollywood που διατηρούσε ελεύθερη σχέση έως το 2012.

Επίσης, να σημειώσουμε πως η επιλογή του εν λόγω χωριού αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της δεν την έκανε τυχαία: Εκεί έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της μπαμπάς στα τέλη 2017, αφού είχε το εστιατόριο Les Sources στο κοντινό χωριό Σεν-Ρεμί-Λα-Βαν, σύμφωνα με την κυριακάτικη Le Parisien.