Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Σύμφωνα με το protothema.gr ο γάμος έγινε στις 19:00 το απόγευμα, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Μάλιστα, το εν λόγω site αποκαλύπτει και το μέρος όπου παντρεύτηκε το ζευγάρι.

Ο γάμος έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την εγκυμονούσα νύφη και το γαμπρό να λάμπουν από ευτυχία. Φωτογραφίες από το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους από τη δεξίωση, κάποιοι από τους καλεσμένους φρόντισαν να μας δώσουν μια γεύση. Η Άννα Μπουσδούκου, η Ελισάβετ Μουτάφη ανάρτησαν στιγμιότυπα στα social media από τους ίδιους και τα τυχερά γούρια για τους καλεσμένους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

..να ζήσετε!!!!!!!!!!

A post shared by Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official) on

Μια ημέρα πριν το ζευγάρι έδωσε το παρών στα εγκαίνια του Πάρκου Αποδήμων Ευρυτανών. Οι δυο τους χαμογελαστοί και αγαπημένοι παρακολούθησαν τις ομιλίες ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν στο γλέντι που έγινε στην πλατεία Κλαυσί, στο Καρπενήσι. Φωτογραφίες από την εκδήλωση εξασφάλισαν τα Ευρυτανικά Νέα. Η Σία Κοσιώνη ήταν πολύ σικ με το midi λευκό φόρεμα σε άλφα γραμμή που επέλεξε για την εκδήλωση ενώ ήταν εμφανής η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Ο Κώστας Μπακογιάννης φόρεσε ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο ενώ φαινόταν αρκετά χαλαρός.