Όπως όλα δείχνουν, η Miley Cyrus παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Liam Hemsworth το βράδυ της Κυριακής! Ο φίλος τους, Conrad Jack Carr μάλιστα πόσταρε κάποιες φωτογραφίες και video που απεικονίζουν τον Hemsworth και τους αδερφούς του, Chris και Luke, σε γιορτινό κλίμα με μπαλόνια πίσω τους!

Σε μία άλλη φωτογραφία, βλέπουμε το ζευγάρι ντυμένο με επίσημα ρούχα να χαμογελούν μπροστά από μία τούρτα! Αν και το στενό τους περιβάλλον δεν θέλησε να κάνει αμέσως κάποιο σχετικό σχόλιο στο PEOPLE, όλα δείχνουν πως η σχέση τους επισημοποιήθηκε πια πλήρως!

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως δεν είχαν μία τυπική πορεία μαζί, μιας και το ζευγάρι είχε on-off σχέση επί σειρά ετών, με τον ηθοποιό να της κάνει πρόταση το 2012! Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα ο αρραβώνας τους έλαβε τέλος για να τα ξαναβρούν τελικά το 2015! Όπως όλα δείχνουν, αυτήν την φορά η επανένωση τους έφερε πιο κοντά από ποτέ. Δείτε την σχετική ανάρτηση του People.com:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#MileyCyrus and #LiamHemsworth appear to have tied the knot! ? Photos and video show Cyrus and Hemsworth dressed in traditional white and a tux — with Mr. and Mrs. balloons in the background. Bio link for more! |?: REX/Shutterstock

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις