Δυο σχεδόν εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, η πρώην σύντροφός του Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία γνωρίστηκαν μέσα στο σπίτι του Power of Love, μίλησε για το δυστυχές συμβάν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η νεαρή κοπέλα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έμαθε την τραγική είδηση αλλά και της καλές σχέσεις που διατηρούσαν μεταξύ τους μετά τον χωρισμό τους.

«Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα στην αρχή και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη με τρεμάμενη φωνή.

Πάνος Ζάρλας: Η συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας του για τις τελευταίες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο

«Ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ό,τι και να είχε γίνει είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Power of Love αναφέρθηκε και στα αίτια του θανάτου του Πάνου αλλά και στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια.

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω βίντεο