Ο Πάνος Βλάχος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, συγκεκριμένα στη Βούλα. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και έπειτα εργάστηκε σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Παράλληλα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το θέατρο. Αργότερα θέλησε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και σπούδασε υποκριτική στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη.

Ενώ έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις όπως Το τερατώδες αριστούργημα του Δημήτρη Μαυρίκιου στη Μικρή Επίδαυρο και τον χειμώνα του 2009 στο Βιοπαλαιστής στη στέγη του Λάκη Λαζόπουλου στο Θέατρο ΙΜΕ.

Ως ηθοποιός δεν έχει εργαστεί μόνο στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση. Οι ατρόμητοι, Επτά θανάσιμες πεθερές, Λατρεμένοι μου γείτονες, Η ζωή της άλλης, Οι βασιλιάδες και Μην αρχίζεις την μουρμούρα είναι κάποια από τα σίριαλ που έχει λάβει μέρος.

Fun Facts

  1. Σε μία συνέντευξη, όταν του είπαν ότι βάζοντας το όνομα του στο Google βγαίνουν δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Μακάρι πατώνας το όνομα μου να έβγαιναν το βιογραφικό μου, δέκα δουλειές μου και τρεις συνεντεύξεις για τα όνειρα μου».
  2. Όταν έκανε τα μαλλιά του ράστα για το ρόλο που έπαιξε στους Βασιλιάδες, το πρώτο βράδυ δεν μπόρεσε να κοιμηθεί.
  3. Δήλωσε σε συνέντευξη του ότι σε περιοδεία του στην περιφέρεια, καμία κοπέλα δεν τον φλέρταρε.
  4. Αυτό που τον απογοητεύει στον εαυτό του είναι το πόσο αφελής είναι κάποιες φορές.
  5. Όταν τον ρώτησαν τι του λείπει από την τηλεόραση, απάντησε: «Το μαγικό ραβδί που θα εξαλείψει τοψέμακαι θα αναδείξει την αλήθεια».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Πάνος Βλάχος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
10-03-1985
ΖΩΔΙΟ
Ιχθύεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα