Οι  θανάσιμοι τραυματισμοί που υπάρχουν κάθε χρόνο στη χώρα μας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα είναι πολλοί. Με αφορμή αυτό το θλιβερό φαινόμενο και τις αθώες ψυχές που χάθηκαν για ακόμη μια χρονιά στο βωμό της παράδοσης, ο Πάνος Βλάχος ξέσπασε, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Τα έθιμα που σκοτώνουν πρέπει να πεθάνουν: Οι μπαλωθιές ,τα όπλα , οι σαΐτες και οι κρότοι δεν μας ενώνουν με το παρελθόν μας. Δεν μας κάνουν περισσότερο Έλληνες. Οι ρίζες μας δεν κρύβονται σε βάρβαρες παραδόσεις. Μην τις ψάχνετε εκεί. Ας κρατήσουμε ό,τι ενισχύει τον πολιτισμό, την αξιοπρέπεια και την πρόοδό μας. Ας χαθούμε στα δάση και στα βουνά βρίσκοντας γαλήνη και φως … Για να μην χαθούν άλλες αθώες ψυχές στο βωμό της «παράδοσης». ΤΕΛΟΣ στην βαρβαρότητα ΤΩΡΑ! Με αγάπη στην λογική και σεβασμό στην ηλιθιότητα, Πάνος Βλάχος» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

View this post on Instagram

Τα έθιμα που σκοτώνουν πρέπει να πεθάνουν : Οι μπαλωθιές ,τα όπλα , οι σαΐτες και οι κρότοι δεν μας ενώνουν με το παρελθόν μας. Δεν μας κάνουν περισσότερο Έλληνες . Οι ρίζες μας δεν κρύβονται σε βάρβαρες παραδόσεις . Μην τις ψάχνετε εκεί . Ας κρατήσουμε ό,τι ενισχύει τον πολιτισμό , την αξιοπρέπεια και την πρόοδό μας . Ας χαθούμε στα δάση και στα βουνά βρίσκοντας γαλήνη και φώς … Για να μην χαθούν άλλες αθώες ψυχές στο βωμό της «παράδοσης» . ΤΕΛΟΣ στην βαρβαρότητα ΤΩΡΑ ! Με αγάπη στην λογική και σεβασμό στην ηλιθιότητα , Πάνος Βλάχος . #anastasisouleeimeta #saynotoguns #nature #mountains #greece #tradition #barbarians #paneoifollowersmoupane

A post shared by P A N O S V L A H O S (@panos_vlahos_official) on