Ο Πάνος Βλάχος φαίνεται πως κρύβει μέσα του ένα μικρό παιδί έτοιμο συνεχώς για σκανταλιές, που θέλει να δοκιμάζει τα όριά του αλλά και να χαρίζει γέλιο.

Ο ηθοποιός αγαπά πολύ τη γυμναστική και τα σπορ και δε χάνει ευκαιρία να αθλείται. Και μπορεί στην εκπομπή της Δευτέρας «Για την παρέα» να είπε στον Νίκο ότι δεν γυμνάζεται τώρα που κάνει διακοπές στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, αλλά χθες το βράδυ βρήκε τον τρόπο να κάνει λίγη εξάσκηση στο σκι!

Οι δρόμοι της Αθήνας στρώθηκαν από το χιονιά τα ξημερώματα οπότε το χιόνι ήταν φρέσκο και απάτητο. Με αυτή την αφορμή ο Πάνος Βλάχος πήρε τα πέδιλα του σκι και ξεκίνησε την «κατάβαση». Συγκεκριμένα, είδαμε τον ηθοποιό να κάνει σκι στην άκρη του δρόμου ενώ τον τραβάει ένα smart που οδηγεί μια γυναίκα. Από τη φωνή εικάζουμε πως είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χωρίς όμως να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Ο Πάνος έκανε δυο αναρτήσεις με την προετοιμασία αλλά και τη διαδρομή που έκανε. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ηθοποιός είναι ένας πολύ ικανός σκιέρ καθώς επίσης και ότι το να κάνεις σκι στο δρόμο κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη είναι επικίνδυνο και καλό είναι να απολαμβάνουμε τον Πάνο Βλάχο αλλά να μην τον… αντιγράψουμε!

Δείτε τις αναρτήσεις του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What do you mean there is no ski resort in Athens? ?‍♀️⛷? #ski #skincare #xaladri #outdoors #snow #snowmobile #katsespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P A N O S V L A H O S (@panos_vlahos_official) στις