Η αλήθεια είναι πως οι ηθοποιοί ζουν μια πιεστική ζωή, αφού έχουν το άγχος της επιτυχίας της δουλειάς τους που απεικονίζονται στα νούμερα τηλεόρασης όταν πρόκειται για τηλεοπτικό σήριαλ. Ωστόσο, ο Πάνος Βλάχος υποστηρίζει πως προσπαθεί να μην σκέφτεται τα επακόλουθα όταν επιλέγει να συμμετέχει σε μια δουλειά. Ενώ αποκαλύπτει πως δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Γενικώς προσπαθώ να μη σκέφτομαι τι επακόλουθο ή τι αποτέλεσμα θα έχει το καθετί που κάνω ώστε να μην απογοητευτώ μετά. Δεν περίμενα να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, δεν με ξάφνιασε καθώς όσο ήμασταν στο γύρισμα και όσο αυτό το πράγμα έπαιρνε μια μορφή, αισθανόμασταν ότι πρόκειται να γίνει κάτι πολύ όμορφο».

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος: «Με έχουν προσεγγίσει από τους “Βασιλιάδες” αλλά…»

Ακόμη ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πόσο πολύ γελάνε με τους υπόλοιπους συντελεστές στα γυρίσματα.

«Πρώτα απ’ όλα είναι το σενάριο. «Εν αρχή είναι ο λόγος» και γενικά στη μυθοπλασία της τηλεόρασης έχει σημασία το υλικό πάνω στο οποίο θα δημιουργήσει ο ηθοποιός. Ένα σενάριο δεν είναι από μόνο του τίποτα, αλλά το συγκεκριμένο στέκει κι έτσι. Όταν το διαβάζουμε γελάμε πάρα πολύ. Είναι περιττό να πω για τους συντελεστές, όπως τον Αντώνη Αγγελόπουλο, που έχει βάλει το χέρι του στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά νομίζω ότι το σενάριο του έδωσε την ευκαιρία να κάνει κάτι εξαιρετικό», είπε στο TV Έθνος.