Ο προτελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor δεν είναι άλλος από τον Πάνο Θεοδώρου.

Ο παίκτης ξεχώρισε για τις αθλητικές του ικανότητες και τον τρόπου που αγωνιζόταν όλο αυτό το διάστημα. Μετά το τέλος της συμμετοχής του δήλωσε στην κάμερα του reality:

«Πρώτος μου στόχος ήταν να βγάλω ένα αθλητικό προφίλ. Δεν πρέπει να φοβόμαστε πράγματα. Θα θυμάμαι έντονα την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι και περίμενα ποια ομάδα θα με επιλέξει.  Είμαι ευγνώμων που μπήκα στους Μαχητές και παρέμεινα εκεί. Λειτουργούσαμε ομαδικά. Θα μου λείψει και ο Νικόλας και ο Ηλίας. Τους εύχομαι καλή συνέχεια.  Θα μου λείψουν τα αγωνίσματα και οι όμορφες στιγμές με τα παιδιά στην παραλία».

Δείτε το βίντεο.


Εκτός αυτου όμως είδαμε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ο ίδιος έγραψε:

«I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά από 4 σχεδόν μήνες αυτό το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλάδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites».

I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά απο 4 σχεδόν μήνες αυτο το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλαδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτο το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Animal Movement (@panostheodorou) στις