Αίσθηση είχε προκαλέσει προ ημερών η αποκάλυψη του Πάνου Αργιανίδη ότι ο πατέρας του είναι ιερέας, καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κρατήσει, μέχρι τότε, μακριά από τα φώτα στοιχεία της οικογενειακής του ζωής.

Η αποκάλυψη έγινε καθώς ο Πάνος θα συμμετάσχει σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για τα παιδιά της ενορίας στην οποία λειτουργεί ο πατέρας του, στην οποία, μάλιστα, η μητέρα του είναι υπεύθυνη του κατηχητικού.

«Η ενορία μας έχει δραστηριότητες πολλές και προσπαθούμε να φέρουμε τους νέους στην εκκλησία, ένας από αυτούς είναι και οι κατασκηνώσεις για να αφήνουν οι γονείς τα παιδιά τους», ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής LaBiri Biri, ο πατήρ Πέτρος, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στα φώτα.

Αν και ο ιερέας παραδέχθηκε ότι έβλεπε το ριάλιτι επιβίωσης, δεν έκρυψε ότι είχε αντιρρήσεις για την συμμετοχή του γιου του.  «Είναι δυνατόν να μην τον παρακολουθούσα στο Survivor, ήταν ο μόνος τρόπος επικοινωνίας που είχα με τον Πάνο. Είναι αθλητικός τύπος ο Πάνος, τα είχε παρακολουθήσει τα Survivor άλλων ετών, πήγε για την εμπειρία, δεν είχε το έπαθλο σαν σκοπό. Εκείνο το οποίο εγώ ήθελα ήταν να αποκτήσει εμπειρία και να το ευχαριστηθεί, να το ζήσει, και πιστεύω ότι το έζησε», ανέφερε και συνέχισε: «στην αρχή είχα αντίρρηση λόγω του σκληρού τρόπου ζωής, αλλά εφόσον το επέλεξε πήγε με την ευχή μου. Στεναχωρήθηκα όταν τραυματίστηκε αλλά είπα για να αντέχει, πάει να πει ότι έχει υπομονή και ζήλο».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: