Ο Παναγιώτης Πετράκης παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη από το σπίτι του, όπου ζει με τη μητέρα του. Ο ηθοποιός σύστησε τη μαμά του, Σόφη, στο κοινό μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ανάμεσα σε άλλα μαμά και γιος μίλησαν για το πώς περνούν μαζί αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν και στην πιο «επικίνδυνη παράσταση» του ηθοποιού.

«Με φόβιζε ιδιαίτερα μία παράσταση. Ήταν τότε στους «Δαίμονες». Παραλίγο να «φύγει» και από αυτό!», εξομολογήθηκε η μαμά του Παναγιώτη Πετράκη.

Ο ίδιος, αποκάλυψε για το ρόλο του στο έργο, που αυτοκτονούσε: «Ένα βράδυ είχα δέσει τη θηλιά πιο κοντά στο λαιμό μου, γιατί τη δένω εγώ επί σκηνής και όταν μου τράβηξαν το κρεβάτι για να πέσω ένιωθα να πιέζει πάρα πολύ το λαιμό μου αλλά λέω εντάξει αναπνέω. Οπότε, λέω εντάξει ας χαλαρώσω λιγάκι το σώμα μου, να μη φαίνεται τεντωμένο, αφού έχω πεθάνει κι όταν το έκανα αυτό, έφυγα. Δηλαδή, ξαφνικά τα έβλεπα κόκκινα μαύρα, άκουγα μουσική, έβλεπα άτακτες φλασιές από τη ζωή μου… Μόλις τα κατάφερα και λάσκαρε η θηλιά, τότε επανήλθα».