Σε μία σοκαριστική καταγγελία εναντίον του εργοδότη της προχώρησε η πρώην παίκτρια του Power Of Love, Κατερίνα Σαββοπούλου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν επιχείρησε για πολλοστή φορά να ζητήσει τα δεδουλευμένα της από το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν, έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς.

«Πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου. Με καθυστέρησαν αρκετά. Γύρω στη μία ώρα. Πήγα στο τέλος να τα ζητήσω από το αφεντικό. Λόγω του ότι ήταν μπροστά κόσμος, εκείνος παρεξηγήθηκε. Με άρπαξε από τα χέρια, με πήγε στο γραφείο και στην αρχή μου φώναζε. Να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί, με έβριζε. Με άρπαξε από τα χέρια, άρχισε να με ταρακουνάει με δύναμη», είπε μεταξύ άλλων η Σαββοπούλου και συνέχισε:  «Έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό. Πάνω στην έκρηξη μου πέταξε και τα λεφτά στη μούρη. Τα χέρια μου ακόμη και σήμερα, τρεις μέρες μετά, έχουν μελανιές. Έπαθα σοκ, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ακόμη πονάω. Έχω ήδη σκεφτεί να συμβουλευτώ δικηγόρο», κατέληξε η πρώην παίκτρια του Power of Love.