Ήταν ένας από τους πιο ιδιαίτερους και πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Big Bang Theory» -όπου κι αν προβάλλεται, κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρόκειται για την Carol Ann Susi, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο στα 62 της χρόνια. Αν δεν σας λένε κάτι οι φωτογραφίες της, σας ενημερώνουμε πως η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σειρά αυτή. Μα γίνεται αυτό; κι όμως, μια και όλοι σας την ακούγατε μόνο όταν συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον γιο της, Howard, στον οποίο έβαζε συχνά τις φωνές.

caro anna susi

Ναι, η κυρία Wolowitz, που δεν είχατε δει ποτέ το πρόσωπό της, δεν μένει πια εδώ, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρο τον πλανήτη. Οι παραγωγοί, το δίκτυο CBS και η Warner Bros εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Big Bang Theory έχασε ένα αγαπημένο μέλος της με τον θάνατο της Carol Ann Susi που ξεκαρδιστικά και αξέχαστα ενσάρκωνε με τη φωνή της τον ρόλο της κυρίας Wolowitz. Μπορεί να μην εμφανίστηκε ποτέ στην οθόνη, αλλά η μητέρα του Howard αποτέλεσε ένα μυστήριο στις 8 σεζόν της σειράς. Αυτό που δεν ήταν μυστήριο ήταν το τεράστιο ταλέντο της Carol Ann Susi, το οποίο ήταν εμφανές σε κάθε αξέχαστη εμφάνιση του χαρακτήρα που ενσάρκωνε.  Εκτός από το ταλέντο της, η Carol Ann ήταν μια συνεχής πηγή χαράς και καλοσύνης προς όλους. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της και θα μας λείψει πολύ».

big-bang-theory-poster

Οι ηθοποιοί της σειράς, έκαναν τα παρακάτω tweets:

carol

carol ann susi2

carol ann susi1

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ: Έφυγε από τη ζωή η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

Σπύρος Ζαγοραίος: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών

Θλίψη στον χώρο της μόδας: Έφυγε από τη ζωή ο Oscar De la Renta

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store