Μετά την πρώτη αναβολή που πήρε η περιοδεία του frontman των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, τώρα έρχεται και μια δεύτερη αναβολή.

Όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site του τραγουδιστή  μετά την αναβολή που πήραν οι συναυλίες του λόγω τις βαριές πνευμονίες που πέρασε το προηγούμενο διάστημα, χρειάζεται να προχωρήσει σε νέα αναβολή μετά από ένα ατύχημα που είχε. Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής έπεσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, επιδεινώνοντας τα χρόνια τραύματα που του άφησε το ατύχημα που είχε το 2003 με μια ATV. Η πτώση  αυτή του τραγουδιστή, τον αναγκάζει  να παραμείνει υπό ιατρική φροντίδα στο Λος Άντζελες προκειμένου να ανακάμψει.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να αναπρογραμματίσω τις περισσότερες ημερομηνίες της περιοδείας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο απογοητευμένος, θυμωμένος και στεναχωρημένος νιώθω δεν είμαι σε θέση να περιοδεύσω τώρα. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που παίρνω από την οικογένειά μου, τη μπάντα μου, τους φίλους και τους οπαδούς μου, είναι πραγματικά αυτό που με κρατάει. Απλά ξέρετε ότι η κατάσταση μου κάθε μέρα βελτιώνεται… Θα ανακάμψω πλήρως… Θα ολοκληρώσω την περιοδεία μου… Θα επιστρέψω!» ανέφερε ο ίδιος στο site του για το ατυχές συμβάν.

Οι συναυλίες έχουν προγραμματιστεί εκ νέου ώστε να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2020. Όσοι είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους θα πρέπει να τα κρατήσουν αφού θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες. Οι μόνες εμφανίσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν είναι εκείνες που αποτελούσαν εμφανίσεις σε festival.