Γεμάτο αποκαλύψεις ήταν σήμερα το Πρω1νό και μάλιστα με τη βοήθεια της Φαίης Σκορδά.

Εσείς γνωρίζατε ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει στείλει εξώδικο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Κι όμως είναι γεγονός.

Αφορμή για όλα όσα έγιναν γνωστά… η Ελένη Μενεγάκη και οι παπαράτσι φωτογραφίες της. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Το Πρω1νό έδειξαν φωτογραφίες της Ελένη Μενεγάκη από το περιοδικό You η οποία ήταν εκθαμβωτική. Η παρουσιάστρια φορούσε μια φλοράλ ζιπ κιλότ, ήταν βαμμένη, είχε μαλλιά μπούκλες και φορές δωδεκάποντα πέδιλα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλεσε την Ελένη milf ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε πως το ρούχο είναι πολύ πιο casual από το παπούτσι και δεν της αρέσει.

Εν συνεχεία, ο Άρης Καβατζίκης διαχώρισε τη θέση του λέγοντας πως δεν θέλει να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη εξαιτίας ενός δικαστηρίου που εκκρεμεί. Και μετά… ήρθε η αποκάλυψη. «Παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά έχεις εσύ (Άρη) δικαστήριο με την Μενεγάκη έχεις εσύ (Δημήτρη) δικαστήρια με το Ρουβά», είπε η Φαίη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τα χάνει και να εξηγεί πως δεν έχει δικαστήριο.

«Κάτι εξώδικα δεν έχεις να μην τον μιμείσαι;», συνέχισε  η Φαίη με τον παρουσιαστή να σκύβει το κεφάλι και να χαμογελά αμήχανα.

Δείτε το απόσπασμα


Η αλήθεια είναι πως δεν το γνωρίζαμε παρόλα αυτά όντως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πολύ καιρό να μιμηθεί τον Σάκη Ρουβά, ενώ παλαιότερα το έκανε συχνά και ομολογούμε με επιτυχία.

Θυμηθείτε τον