Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day με αφορμή το πρώτο του βιβλίο για τη μουσική, την καριέρα του αλλά και το γιο του που ακολουθεί τα χνάρια του. Το γιο του, Γιάννη, μάλιστα τον είδαμε και στο The Voice που έλαβε μέρος αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Γεγονός που τον ενόχλησε.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μίλησε για το τι ακριβώς τον πείραξε από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Αντώνη Ρέμο.

«Σιγά μην περίμενε ο γιος μου να του πουν εκείνοι να του πουν αν είναι καλός. Λες και δεν είχε πίσω του τον πατέρα του, τον θείο του, τον παππού του, τόσες γενιές, να του πουν αν είναι καλός.. Με ενόχλησε το εξής. Του είχαν δώσει 110-120 τραγούδια, να επιλέξει ποιο θέλει να πει, μέσα στα τραγούδια αυτά δεν υπήρχε ούτε ένα παραδοσιακό. Τον Ρέμο δεν τον πήρα τηλέφωνο, δεν έχω το τηλέφωνό του και γενικά όταν υπάρχει ο Πάριος, τι να λέμε, τι δουλειά έχω εγώ με τον Ρέμο. Εγώ αγαπώ τους κορυφαίους όπως ήταν ο Στέλιος, όπως είναι η Χαρούλα, η Ελένη, ο Γιάννης, ο Νταλάρας… Από εκεί και κάτω τους θεωρώ αντιγραφή», ανέφερε.

Δείτε τι άλλο είπε για την προσωπική του ζωή αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει